Slagtning af får/lam/geder

Får og lam

Dyret skal være hos os i stalden kl.7. til dyrlægeeftersyn, husk at medbringe udfyldt sundhedsdokument.

Du må selv levere dem mellem kl 6 og kl 7,  eller du kan benytte vores vognmand.

Efter slagtning ser dyrlægen igen dyret, hvorefter det kommer videre til nedkøling og modningskøl.

Dyrlægerne har stor focus på renlighed, derfor skal dyrene gå i strøelse ca 1 mdr før slagtning.

I vores kontortid (9-15) kan du tilmelde dyret til slagtning.​ på tlf 7529 2171

Hav dit CHR nr klar inden du ringer.

Sundhedsdokumentett kan hentes her:

https://chr.fvst.dk/

Kravet fra Fødevarestyrelsen:

Sundhedsdokumentet påføres som minimum:

CHR nr

Dyrets fødselsår og måned

​★★★★★

"​Top kvalitet"

Kun positivt at sige. Top kvalitet og søde og dejlige mennesker. 

Dorthe Juhl

​★★★★★

"Professionel rådgivning"

Kvalitet, service og professionel rådgivning i topklasse.

Kis Thy

​★★★★★

"​Lækkert kød"

Lækkert kød og super betjening - kan klart anbefales.​

Hanne Damgaard

​★★★★★

"​Super priser"

Kan kun anbefales! Super priser og fantastiske mennesker!

Nichlas Juel Larsen

Kontakt os

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Tistrup Slagtehus Aps

Frejasvej 13

6862 Tistrup

CVR: 31766486

Kontakt os

☎ Tlf.: 75 29 21 71

✉ E-mail: info@tistrup-slagtehus.dk

Følg os på Facebook

Find vej