Partering og forarbejdning af kød

Partering og forarbejdning af kødet aftales ved tilmelding.

Priser på slagtning

ALLE priser er incl. moms​

Priser gældende fra 01.04.2022

Kreaturer

Slagtning: (slagtedage)​

1650,- kr​​

Over 450 kg

1800,- kr

Nødslagtning - hverdage

​2150,- kr

Nødslagtning -weekend (starter fredag kl. 12:00)​

2350,- kr

Aflivning og transport pr time

700,- kr

Beregnet fra afgang Tistrup Slagtehus og til bilen er rengjort efter aflæsning

Partering af kreatur

Pr. kg slagtet vægt:

Grov

6,00 kr

Fin

7,00kr

Luksus

8,00 kr

Afpilning til fars/pølser

8,00 kr

Parteres mindre end ¼ pr kg

3,00 kr

Nedskæring og udlevering u/part pr. stk.

250,00 kr

Fjernelse af rygben pr. stk.

250,00 kr

Grise pr. stk

Slagtning

450,00 kr

Over 110 kg

525,00kr

Grovpartering

250,00 kr

Finpartering

400,00 kr

Afpilning til fars/pølser

525,00 kr

Får / Lam

Slagtning:

400,00 kr

Finpartering

200,00 kr

Grovpartering

150,00 kr

Special partering​

300,00 kr

Afpilning til fars/pølser ​

400,00 kr

Vildt

Slagtning af krondyr :

450,00 kr

Partering af krondyr efter slagtevægt

under 59 kg:                                                                               

60 - 79 kg:                                                                                   

80 - 99 kg:                                                                                   

Over 100 kg:                                                                               

350,00 kr

500,00 kr

650,00 kr

900,00 kr

Slagtning af sikahjort/dådyr:

350,00 kr

Partering af sikahjort/dådyr:

200,00 kr

Slagtning af rådyr

200,00 kr

Partering af rådyr

150,00 kr

Rygning af kølle, pr. stk

75,00 kr

OBS.:

Vi forarbejder og ryger kun vildt,

der er dyrlæge kontrolleret her i huset​

Frankfurter​

pr kg​

50,00 kr

Medisterpølse

pr kg​

22,00 kr

Brunchpølser i lammetarm​

pr kg​

65,00 kr

Grillpølser i lammetarm

pr kg

60,00 kr

Oksegriller

pr kg

45,00 kr

Ringriddere/hvidløgsgriller

pr kg

45,00  kr

  Spegepølser ca 1,2-1,3 kg                                             pr stk                60,00 kr
  Spegepølser ca 1,0 kg                                                    pr stk                50,00 kr
  Tørring af spegepølse                                                    pr stk                  7,50 kr
  Tørring af spegepølse + vakuum og etiket, delt i ½   pr stk              20,00 kr
  
   Rullepølse                                                                        pr stk              40,00 kr
   Rygning af bacon, hamburgerryg, skinker                 pr kg                15,00 kr
   Indfrysning af kød                                                     pr kasse               20,00 kr

Mindste forbrug af kød til spegepølser 14,5 kg Frankfurtere er 14,5 kg.

Prisen er pr kg færdig vare.​/pr stk

  

​★★★★★

"​Top kvalitet"

Kun positivt at sige. Top kvalitet og søde og dejlige mennesker. 

Dorthe Juhl

​★★★★★

"Professionel rådgivning"

Kvalitet, service og professionel rådgivning i topklasse.

Kis Thy

​★★★★★

"​Lækkert kød"

Lækkert kød og super betjening - kan klart anbefales.​

Hanne Damgaard

​★★★★★

"​Super priser"

Kan kun anbefales! Super priser og fantastiske mennesker!

Nichlas Juel Larsen

Kontakt os

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Tistrup Slagtehus Aps

Frejasvej 13

6862 Tistrup

CVR: 31766486

Kontakt os

☎ Tlf.: 75 29 21 71

✉ E-mail: info@tistrup-slagtehus.dk

Følg os på Facebook

Find vej